Yksilöllistä hyvinvointia sinulle

Yksilöllistä hyvinvointia sinulle

Sovi hoitoaika soittamalla 041 319 4829 tai laittamalla viestiä sirali@joogasirali.fi.

Mielen valmennus (NLP) 1,5 h  59 €
Kaisa

Mielen valmennuksissa voidaan lähteä muokkaamaan oman mielen rakenteita tekemällä esimerkiksi voimavaraharjoituksia, uskomusten tunnistamista ja muuttamista, irtipäästämisharjoituksia tai tavoitteiden asettamista. NLP:n perusperiaatteiden mukaan harjoitteet tehdään niin, että mieli-keho-alitajunta kolmikosta jonkin näistä kolmesta annetaan muuttua ja sitä kautta kaikki kolme alkavat muuttua. Kaikki tapahtuu sallimisen ja hyväksymisen kautta. Mitään muutoksia ei koskaan voi pakottaa.

Alla olevat hoitomme ovat tällä hetkellä tauolla

Tauolla: Energiahoito 75min 70 €

Suvi

Hoidossa yhdistyy chakrojen, akupisteiden ja meridiaanilinjojen käsittely, joko käsiä keholla pitäen, akupisteitä painaen tai meridiaani eli energiakanavia painellen tai taputellen lempeästi. Hoito tapahtuu intuitiivisesti, jokaiselle omanlaisena ja yksilöllisesti. Energiahoito on puhdistava, tukoksia ja energiakanavia avaava, jolloin energiat pääsevät vapaammin kulkemaan kehossa. Hoidossa on mukana myös kivien tuomaa energiaa sekä korttien välittämää viestiä juuri sinulle.

Energiahoitoon voi halutessa yhdistää mukaan rummutusta, jonka värähtelyllä voidaan hoitaa stressiä, kehon tukoksia ja jännityksiä. Rummun sointu liikuttaa kehossa olevaa vettä puhdistaen ja järjestellen sitä uudelleen. Rumpu voi soida joko kauempana tai lähempänä kehoa.

Ennen hoitoa voidaan jutella hetki tilanteestasi, nostaa korttien tuomaa viestiä ja valita intuitiivisesti hoitavat kivet. Hoito tapahtuu hoitopöydällä makuulla ollen. Hiljaisuudessa ja rauhoittuen saat ottaa hoidon vastaan lempeästi. Jakamisen hetki tapahtuu hoidon jälkeen.

Tauolla: Äänimaljarentoutus 1h 50 €/80€
Ulla

Äänimaljarentoutuksessa maljoja soitetaan asiakkaan kehon päällä ja vieressä. Äänivärähtely etenee kehon nesteissä solutasolle hieroen kehoa sisältä päin rentouttaen ja rauhoittaen kokonaisvaltaisesti.

Rentoutuksen voi tehdä pariskunnalle, äidille & tyttärelle tai ystävättärille. Yhden hengen rentoutuksen hinta on 50 €. Kahden hengen rentoutuksen hinta on 80 €

Tauolla: Reiki energiahoito 1 h 50 €
Suvi

Reiki tulee sanoista Rei = universaali ja Ki = elämänvoima, elämänenergia. Anna itsellesi aikaa hetki rentoutua ja ottaa vastaan tämä ihana hoito. Reikihoidossa tasapainotan käsieni kautta kehossa olevia seitsemää energiakeskusta eli chakraa. Reikienergia puhdistaa tukoksia chakroista ja auttaa energiaa virtaamaan kehossa luonnollisemmin. Tämä lisää sisäistä energisyyttä sekä hyvinvointia. Reikihoito on kokonaisvaltainen, lempeä, rauhoittava ja tasapainottava hoitokokemus, jonka aikana saa rentoutua vastaanottamaan hoidon kaikessa rauhassa. Reikihoito on jokaiselle yksilöllinen ja ainutlaatuinen.