Si Ra Li - tarina alkaa

21.08.2020

Suuren veden äärellä oli asunut jo kauan kolme vahvaa naista Si, Ra ja Li. Jo silloin kun he eivät vielä tunteneet toisiaan, oli heille tuotu sielun tasolta tietoa. Tietoa, että jonakin päivänä heidän kolmen tehtävänä olisi auttaa ihmisiä, heidän kaltaisiaan, tuomalla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mahdollisuus näkyväksi jokaiselle sitä haluavalle. Kaikki tulisi tapahtumaan luonnon omassa rytmissä, sopusoinnussa vuodenaikojen vaihteluiden kanssa. Oli myös selvää, että heidän apuaan kaivattiin nyt enemmän kuin koskaan ennen.

Si, joka oli tulielementin vahvistama, pienin ja pippurisin, hallitsi joogan ja energioiden voimia.

Ra, kaunosielu, joka haki voimansa juurevasta maasta sekä veden aalloista, hallitsi joogan ja sointujen voimia.

Li, joka ilman lailla sulavasti liikkui analyyttisyyden ja luovuuden välillä, hallitsi joogan ja luovuuden voimia.

Jokaisella oli oma vahvuusalueensa. Kauneus, luovuus ja kasvun mahdollisuudet kiehtoivat heitä kaikkia omalla tavallaan.

Eräänä päivänä, kun aika oli kypsä, heille tarjottiin avainta. Ensin avain oli vain ajatuksena, jonka olisi tarkoitus lähteä kasvamaan heidän mielissään ja lopulta se konkretisoitui oikeaksi avaimeksi. Kauniilta paikalta, erään kukkulan laelta, myöhäiskesän syleillessä vielä maisemaa, Si, Ra ja Li löysivät portin. Heidän avaimellaan portin saisi auki jos he niin haluaisivat, jos ja kun he olisivat siihen valmiit. Avainta ja porttia katsellessaan naiset, vaikka vahvoja olivatkin, kävivät läpi monenlaisia ajatuksia ja tunteita: pelkoja, epävarmuutta, riittämättömyyttä ja turhautumistakin. Mutta myös onnen tunnetta, pirskahtelevaa innostusta, vapautta, puhdasta iloa, luottamusta, rohkeutta, rauhaa sekä määrätietoisuutta. Avain kutsui näitä kolmea naista ja kutsu vahvistui päivä päivältä kunnes se oli niin voimakas, ettei paluuta entiseen enää ollut. Avain kutsui kohti porttia. Avaamaan sen. Naiset tiesivät, että kaikki se mihin he olivat elämässään aiemmin tottuneet, se tuttu ja turvallinen, olisi poissa. Kun avain lukossa kääntyisi ja portti avautuisi.

Yhdessä Si, Ra ja Li hakivat voimaa myöhäiskesän lempeän lämpimästä tuulesta, tarttuivat avaimeen ja käyttivät voimaansa kääntääkseen avainta lukossa. Portti alkoi hiljalleen avautua. Kirkas valo alkoi loistaa portista ja sen keskeltä he pystyivät erottamaan polun. Polun vielä tuntemattomaan. Si, Ra ja Li astuivat polulle.


"Seuraa sielusi syvintä valoa
ja ole valmis matkalle,
sinussa on jo kaikki."