Meri Mort: naisen ja kuun voima/musta jooga goes Lappeenranta 26.9.2021

12.08.2021

Syyskuussa on luvassa hieman erikoisempaa tarjontaa, kun Meri Mort tulee pitämään tänne meille Jooga Siraliin kaksi aivan ainutlaatuista joogaharjoitusta. 

Naisen ja kuun voima klo 12-15

Kokoonnumme sunnuntaiaamuksi naisryhmän kanssa vaalimaan naiseuttamme. Lähestymme kehomme viisautta mielikuvamatkalla, vapaasti liikkuen ja jakaen ajatuksia piirissä. 

Tutustumme kreikkalaisen jumalattaren Persephonen myyttiin. Yhteinen kokemuksemme on täynnä hoitavia ja luovia harjoituksia. Tapahtuma on kaikille naisille avoin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogasta tai koko aihepiiristä. 

Tule löytämään vahvistusta omalle polullesi, juuri sellaisena kuin olet. 

Naisen ja kuun voima sunnuntaina 26.9.2021 Jooga Siralissa, Kauppakatu 61 53100 Lappeenranta 

Hinta: 59€ Musta jooga klo 16-18

Musta jooga on vaihtoehto joogalle usein niin tyypilliselle "shiny happy people" -meiningille. 

Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tapoja hämärämmän taustamusiikin tahtiin. Lappeenrannan varjo-workshopissa tutustutaan varjotyöskentelyyn jumalatar Kalin myytin myötä. 

Tule kokemaan sisäinen tulesi, tutustumaan myyttiin kehollisesti ja nauttimaan inspiroivasta musiikista. Musta jooga -harjoitus sopii aivan kaikille. Fokus ei ole solmuun vääntäytymisessä vaan tunnelmassa ja tarinoissa, rituaalitilan luomisesta. Tule sellaisena kuin olet. 

Musta jooga sunnuntaina 26.9.2021 Jooga Siralissa,        Kauppakatu 61 53100 Lappeenranta 

Hinta: 35€ 


Kaikki ilmoittautumiset osoitteeseen:

 www.vello.fi/joogasirali

Meri Mort

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä ja -retriittejä, Mustaa joogaa™ sekä joogalomia ulkomailla. Hän on IYN Yoga elder ja joogaopettajakouluttaja. 

Meri on taiteilija, joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Parhaillaan hän kirjoittaa "Varjojen voima"-kirjaa, joka ilmestyy syksyllä 2021.